15 July, 2011

Google+

De ceva vreme s-a dat startul retelei de socializare de la Google, nimic nou, scrie pe toate "gardurile" deja.

Acum au inceput chiar sa reiasa statistici cu utilizatorii inregistrati pana acum. Si nu sunt deloc putini, continutul deja atinge cifre cu 7 zerouri iar abia daca s-a racit vopseaua de pe tema standard.

Toata lumea face comparatie cu Facebook si multi spun ca Google a stat in fundal si a vazut ce greseli a facut Facebook si le-a reparat!

Singura problema pana acum este ca peste 70% din utilizatorii inscrisi pana acum sunt barbati! Marea majoritate care au platit pentru o invitatie exclusivista stau in camere obscure si au ochelarii cat fundul sticlei de sampanie si isi fac printscreen cu "joined date".
Cand o sa cunoasca o fata, o sa aduca acel printscreen impreuna cu o adeverinta de beta tester la Avira.

Acum, eu nu stiu ca fetele sa fie genul de mamifer care sa se arunce intr-o mare de barbati! Ele in general stau intre ele si astepata sa vina barbatii la ele. Iar de femei si barbati (multi cocalari/pitzipoance) stim ca e plin pe Facebook

Singura sansa care o are G+ este sa promoveze pozele in oglinda de la baie cu persoane pe jumatate dezbracate si buze gen rata. Doar alea vor aduce utilizatori "portati" de pe Facebook, Hi5, Myspace si alte terenuri pentru cocalari electronici. Acum sunt multi Geeks, Social Media Experts, Bloggeri si CEO's.

Daca m-ar fi intrebat pe mine, singurul lucru care ar fi fost inovator in toata treaba asta ar fi fost un buton de -1. Facebook rade si acum la campanile online care solicita un buton de dislike.

Mai jos gasiti un buton de like pe care il puteti apasa cu incredere :P

1 comment:

  1. Mie mi-a dat invitatie pe Google+ o tipa. Este adevarat ca si aia era bloggerita/social-media-person. Insa ai dreptate, sexul moale, frumos, sau cum vrei sa-i spui lipseste...iar treaba cu butonul de -1 e o idee foarte buna...

    ReplyDelete