18 July, 2011

Calendare

Toti avem un prieten, cunostinta sau am vazut pe peretii atelierelor un calendar cu STIHL, cu o pagina de genul:

Sursa: gugal.
Acum, daca te uiti atent vezi si drujba iar daca te uiti si mai atent o sa vezi ca e modelul pe benzina si nu cel electric!

Unde vreau eu sa ajung este AICI!
Majoritatea sunt (dupa standardele celor care au asemenea calendare agatate de pereti) copiate din revista! Adica in fata lor si-ar da sapca/palaria/fesul/ciupilica jos, s-ar inrosi si ar zice "sar`mana scumpa domnisoara".

Altii, care sunt un pic mai certati cu o lege doua (depasiri neregulamentare cu caruta, plecarea cu scartait de roti cu scuterul etc) si le-ar prinde prin sat, le-ar arata ce inseamna dragoste brutala la lumina lumanarii si cum se satisface o femeie la ei in sat.

Apoi doar la stirile ProTV de la ora 17 vedem cazurile in care aceasta imperechiere a fost fara consens si cu placere de o singura parte. Cum domnisoara nu a stiu sa savureze virilitatea domnului in cauza...

Eu stau si ma intreb, unde e vina defapt? La oameni aia care-s satuli de mioare si alte animale sau la domnisoarele astea "decupate din revista" care urla dupa ele "catch pa mine if u can" (can=money) si umbla asa pe strada si-s pun poze de genul pe net?



No comments:

Post a Comment