02 June, 2011

Tenta de fenta

Articolul "este vechi" dar ca si vinul, ce-i vechi e si bun! 
Si asta pentru ca deja se vede cate like-uri s-au adunat iar spuma sunt comentariile celor care au maximul de prostie pe pixel patrat!

Cum poate 4tuning, ca si firma legala care incaseaza sponsorizari si organizeaza evenimente sa publice asa ceva?
Din toti politaii aia de-si fac tuning la masini si cauta spoilere, bari, leduri si neoane pe acolo unu nu-l duce capu sa sesizez asta? Sau e in tabara celor care inca nu sunt hotarati la care varianta de fentare sa apeleze?

Problemele in cele trei variante difera ca si variantele in sine iar cine cauta sa fenteze nu ar trebui sa aiba incredere in "colaborator".

1. "Adica cumperi masina si lasi actele (cartea si talonul) pe numele vechiului proprietar. Mergi cu masina asa mult si bine, o vesnicie, o eternitate, nu-ti va face nimeni nimic.
Doar ca ala poate, ca baiat fain care e si cu care te-ai inteles sa dea masina furata... apoi sansele vesnice si eterne se cam duc dracu si contractele de vanzare/cumparare completate pe capota fara stampila si semnatura notariala sunt la fel de valide ca hartia igienica in padure!

2. "O alta solutie, speciala pentru masinile de teren, este incadrarea lor ca masini utilitare.
Clar, duci pastile sinistratiilor din padure... daca din exemplul ala minunat, unu cu Cayenne sau Hummer face asta e egal cu un prost de genul care din pacate respira si se reproduce!

Incheierea este de milioane: "Prea multe detalii despre aceasta procedura nu stim, insa vom reveni cu detalii."

3. "Daca ai o masina adusa de afara si vrei dinadins sa mergi cu ea, singura varianta este sa o inmatriculezi in Bulgaria." 
Eterna discutie cu inmatricularea in Bulgaria a tuturor care isi iau masini dar nu-s in stare sa-si ia nici macar cauciucuri de iarna, sa faca revizii calumea, sa-si schimbe rotile daca le cad etc.

Ca sa ma distrez si mai copios avem cel mai bun exemplu de cetatean model si rapus de aceasta decizie.

adelin_carry
1 Iunie 2011, 21:22 desteptu pWulii in economie... de unde dreaq sa plateasca un om de rand cu salariu minim pe ecomonie 4500 euro pt o dacie? poate gasesti tu solutia la ecuatie si iei un premiu in economie... nu se pune problema ca nu vrem sa platim...taxe sau impozite dar sa fie pentru posibilitatile fiecaruia...


adelin_carry are ca topicuri deschise pe forumul minunat: 
"Maşina mea: Opel Astra Cabrio BERTONE VL 98 KRY"

Mai stie cineva si alte metode de a fenta statul la orice dar in schimb ii place sa se si planga din orice?

No comments:

Post a Comment