20 January, 2012

Romanisme # 3 -update-

Pe pagina lor oficiala de Facebook, graficianul si clubul Bamboo isi cer scuze oficial fata de domnul Daniel Ilinca iar colaborarea dintre ei s-a incheiat.
Logica reactia din partea lor!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Uneori mizerile firmelor de publicitate ies la suprafata iar situatia intalnita se repeta din ce in ce mai des...

Cum am mai zis, fotografia nu e gratuita si este pacat sa nu acordam credit fotografului mai ales daca cel care utilizeaza fotografia are si benefiicii de pe urma asta. Si mai pacat este daca fotografia furata se utilizeaza pentru un afis al unui club.

De data asta e vorba de Bamboo Brasov si poza domnului Daniel Ilinca. Bineinteles poza a fost gasita pe net intamplator si daca tot nu scrie nimic pe ea inseamna ca este buna de pus pe afis nu?

Asta denota imaginatia, corectitudinea si coloana vertebrala a celui care a facut afisul. Discutia ce urmeaza este una care ocoleste orice urma de scuza sau multumire.

Din pacate nu exista nici un remediu pentru asta, o poza odata postata este aruncata in bratele celor care abia asteapta sa o foloseasca pentru o idee geniala, sa-si ia banutii de la clienti si sa se bucure de inca o lucrare de succes.

Rusine!


1 comment:

  1. e o realitate tot ce spui...tragica in pacate...

    si chiar mai grav e ca de multe ori nu prea avem ce face aflati in astfel de situatii...motivul fiind ca cei care fac astfel de mizerii (nu gasesc alt termen mai bun dar nu vulgar) se bazeaza pe faptul ca in tara asta, lumea inca nu e invatat cu ideea de a da in judecata (un proces e complicat si mai ales scump)...si sa fim serios...'e doar o poza luata de pe net' (chiar am auzit replica asta spusa sincer de un dobitoc)

    personal, sper ca in cazul exemplificat de tine, fotograful sa dea in judecata clubul fiindca in aceasta maniera incep sa se creeze precedente, si poate ne trezim din mentalitatea aia de 'gasesc pe oDC totul moca'

    ReplyDelete