21 December, 2011

Ce-am gasit al meu sa fie

Defapt este un versus intre Lost and found si replica noastra celebra de mici copii.

Sambata m-am prezentat la o petrecere intr-un local foarte mare si foarte elegant iar la intrare am fost intampinati de doi paznici care ne-au indrumat spre garderoba pentru a preda geaca.

Spre nefericirea mea, am avut anul trecut o patanie cu ei exact din motivul predarii gecii la garderoba. Dupa ce s-a incurcat geaca, s-a gasit dar din pacate fara niste obiecte destul de valoroase in ea... timpul trece apa curge asa ca anul acesta am predat doar si numai geaca impreuna cu un servetel in ea.

Am fost curios sa vad daca totusi scrie ceva despre politica firmei in legatura cu predarea hainelor la garderoba si intr-adevar, scria clar si citet:

"Nu raspundem pentru obiectele de valoare uitate in haine !"

Pentru mine este foarte clar si la inteligibil, daca ai uitat ceva in geaca, poti sa-l uiti in continuare sau sa te gandesti ca-i pierdut. E ca si cum ai merge cu 100 lei la casino si prost sa fii ca de la intrare sa nu-i consideri deja pierduti!

Si nu e vorba doar de acest local pentru ca nu e primul restaurant din Romania si sigur o practica si altii, dar atentie mare ca gura dupaia nu prea ajuta daca asta scrie clar deasupra garderobei.

1 comment:

  1. Nu m-as mira ca hainele sa fie verificate la modul serios dupa bani, telefoane, acte, servetele si prezervative. :) Acum depinde cat de vizibil e avertismentul...Daca se vede, bine. Daca nu, apai vin cu politia.

    ReplyDelete