08 May, 2011

Tu ce vrei cu blogul tau?

Asta e intrebarea, stii sau nu stii?

Ieri am avut ocazia sa particip la Workshopul Social Media Brasov, organizat de Nicoleta Bancila la sediul Lord of Lands din Brasov.
Lectia de blogging ne-a fost oferita de nimeni altul decat Vali Petcu a.k.a. zoso.


Am fost incantat sa cunosc cativa oameni din onlineul Brasovean, oameni care ii citesc des si oameni cu care am mai avut dispute inocente.

Tematicele interesante, cursul discutiei si prezentarea m-au facut sa-mi aduc aminte de sedintele de vanzari tinute la inceput de an. S-au afisat linii pe care ar fi bine sa se mentina, pentru a castiga milionul de ruble din blog, s-a discutat pe tema blogurilor persoanelor prezente si s-au tras concluzii despre greseli in design, layout si mai ales despre continut!

Efectele si urmarile incep deja sa se vada semn ca workshopul a fost foarte bine inteles si foarte bine venit, mai ales pentru mine care de ceva vreme vreau sa-mi si scriu ideile pe blog.

Mersi inca odata organizatoarei, conducerii LoL si a lectorului pentru ocazie.

5 comments:

  1. Ok. Frumos. Dar până la urmă nu ne-ai spus TU ce vrei cu blogul tau. :-)

    ReplyDelete
  2. Ideea blogului meu inca nu e completa, tind spre fotoblog cu niste articole completate de idei personale :)

    ReplyDelete
  3. Octi, din pacate eu nu am putut participa, niste idei principale, si concluzii unde gasesc si eu? Scrie si tu un articol daca ti-ai luat notite. Mersi! :)

    ReplyDelete
  4. Sfat de la mine, scoate aprobarea comentariilor pana cand o sa ai destui spam incat sa nu poti face fata.
    Si ca sa fiu in tema cu titlul, sa-ti raspund ce vreau eu cu al meu, vreau sa ajung la vreo 1000 de unici pe zi, vreau sa castig in jur de 1000lei pe luna din el, vreau sa cunosc prin intermediul lui oameni faini din Romania. Oare cer cam mult?

    ReplyDelete
  5. Este primul articol scris, be gentle :))
    Dar la urmatoarea intalnire sigur voi urma sfaturile tale si-ti multumesc pentru ele!

    Aprobarea comentariilor nu am scos-o pentru ca m-am plictisit de viagra, interviuri la radio fantoma si altele...prefer sa le citesc atat cand le moderez cat si cand raspund iar raspunsul meu vine cat se poate de repede :)

    Nu ceri deloc mult dar sunt sigur ca ar fi nevoie de un efort foarte mare pentru asta, desi 1000 de unici / zi este mult iar 1000lei doar din blog este destul.
    Deloc imposibil dar necesita poate mult prea multa implicare. Nu zic ca nu ar merita dar atunci trebuie schimbata lista cu planurile carora te dedici si lista prioritatiilor, sau?

    ReplyDelete