14 May, 2011

Friends Cafe - Brasov

Locul arata foarte bine, designul este modern si bine realizat, preturile sunt decente iar varietatea de cafea (illy!) si bauturi este specifica oricarui local bun din Brasov.
Pe langa toate cele de mai sus, localizarea este si ea buna, in gangul cu restaurantul Butoiul Sasului de pe strada Republicii din Brasov. 
Dupa mine si dupa cate ori am fost in cafenea, singurul lucru de reprosat este toaleta care nu este in aceeasi incinta cu barul dar nici departe (cativa pasi in curtea unde e si terasa restaurantului mentionat mai sus).

Revenind la dilema mea, dupa cateva ture pe acolo si o privire mai atenta pe meniu, observ:

Si stau si ma intreb unde e problema? E clar ca tipografia nu stie engleza si/sau au luat un text cu copy/paste si denota ca cel care a facut meniul nu stie engleza DAR, e vorba de o pagina din toate meniurile alea. E chiar asa de mare deranj sa se faca o corectura in ideea in care este un local central, care sigur este frecventat la un momentdat sau altul de catre turisti straini. Turisti care cel mai probabil vorbesc engleza si care o sa ne puna la categoria ingrish?

No comments:

Post a Comment