23 May, 2011

Multumim Blogger

Multumesc celor de la Blogger pentru serviciul oferit gratuit!

Dar am aprecia daca s-ar remedia problema etichetelor, a comentariilor sterse si restul problemelor de administrare, postare si comentare pe alte bloguri.

Pana una alta sunt in cautare de domeniu hosting si mutare deci casa noua.

Orice sfat este binevenit! ;)

4 comments:

  1. eu tocmai mi-am luat domeniu si hosting de la godaddy. pare ok... se incarca repede, poti sa intri si tu sa vezi (e un site care l-am facut acum 2 ani, deci e naspa, dar cel nou e la codat).

    www.hello-pixel.com

    domeniul si hostingul m-au costat 75-74 de dolari, cred ca e ok si nu a fost multa bataie de cap. iar hostingul e mult peste cel ce gasesti in ro, la aceeasi bani.

    succes cu mutatul.

    Simo

    ReplyDelete
  2. Eu mi-am luat domeniu de la mxhost, dar hosting consider ca n-are rost. Blogspot inca isi face treaba calumea, articolele imi sunt indexate aproape imediat, imaginile stau bine mersi pe Picasa. Tema pot sa mi-o modific cum vreau, pot sa-mi pun aproape orice fel de script...De ce sa trec pe hosting platit acum, cand prind maxim 160 de unici pe zi?

    ReplyDelete
  3. @simo trebuie sa le iau pe rand:
    1) palesc oricum la capitolul fotografie pe langa operele tale si as putea spune ca nota personala ca oricum si oriunde ai pune pozele nu are cum sa arate naspa! (semnat fan #1)

    2) despre godaddy am auzit pareri si pro si contra, trebuie sa le studiez mai bine oferta si sa vad ce si cum dar multumesc mult de pont! daca mai am intrebari o sa te deranjez :P

    ReplyDelete
  4. @Mack, 160 unici / luna? Nu zic cat fac eu cifra asta cu blogul meu ca o sa razi dar sunt in crestere :P

    Mersi mult de pont si o sa ma uit si la cei de la mxhost sa vad ce oferta si varianta au!

    ReplyDelete