12 May, 2011

blogger 24/7

A fi sau a nu fi blogger 24/7 este intrebarea...

Foarte multi ii au ca idoli pe zoso, arhi, razvan, visurat si altii din 2.0 dar intrebarea este, poti sa faci fata?
Am stat bine sa ma gandesc la urmatoarele situatii in care ma regasesc uneori:
- drumul spre servici; unde iti poti crea atatia nervi in trafic, unde poti asculta o melodie preferata si cum poti sa nu fii nervos ca te-ai trezit sa mergi la munca?
- oprirea la benzinarie pentru tigari, unde vezi pe cineva despre care trebuie sa relatezi
- sosirea la munca/birou unde ii saluti pe toti, sa stie ca esti binedispus sau sa ii ignori ca nu e una din zilele tale bune
- cafeaua (dimineata, pranz,dupa masa, la fiecare 2 ore) care te scoate la o barfa, socializare cu colegii la aer, la invidii de genul ca el are pauze de tigara
- la pauza de masa unde se stiu locurile la mese in functie de vechime, cine ce microunde foloseste si pe ce raft isi pune mancarea in frigider
- la dispute intre colegi unde fie ai dreptate (si neaparat trebuie sa stie toti) sau nu ai dreptate (si iei pozitia ghiocel) 
- la plecarea de la job, cand pontezi si te grabesti ca ai repede (dar repede) ceva de rezolvat

Dar m-am gandit si la situatii in care mi-ar place sa ma regasesc, si nu doar uneori:
- poti pune intrebari de genul

E un fel de EU versus James Bond/meci vazut la tv...



2 comments:

  1. Eu lucrez in armata. Imi castig painea facand lucruri total diferite de statul in fata calculatorului, acesta fiind undeva pe planul 4 dupa serviciu, prietena, odihna (nu neaparat in ordinea asta :p) Si e greu sa scriu cat scriu A-listerii...pentru ca pana la urma, calitatea si cantitatea te fac blogger 24/7. Eu inca nu pot sa fac asta.

    ReplyDelete
  2. Nici eu nu-mi castig existenta din online sau blog, lucrez in vastul IT si la fel ma impart in mai multe planuri.
    Stiu ca e foarte greu, este obositor, este extrem de dificil sa tii in pas si ritm, sa ai o consistenta in orice cuvant si sa faci articole ce merita citite/sharuite/taguite/twittuite etc.
    Nici eu nu as putea sa fac asta, nu-s nici James Bond si nici la Tv nu prea ma uit...

    PS: printre idei comune avem si airsoftul comun, sarind prin paginile userilor, pagini de airsoft, bloguri si review-uri am dat de blogul tau si de atunci il vizitez zilnic ;)

    ReplyDelete