31 January, 2012

Alina

Under the Hood.




30 January, 2012

Vincent

Voi incepe o serie de postari cu unele din portretele realizate de-a lungul timpului si nu exista inceput mai frumos decat seria cu Vincent :)



23 January, 2012

Watermark pe poze?

Am renuntat la watermakul de pe fotografii dar uneori tind sa cred ca e nevoie sa tragi dungi pe fotografii! Stelute si scris roz pe toata suprafata... fotografia initiala sa fie maxim 10% din ceea ce vede utilizatorul pe ecran.


20 January, 2012

Romanisme # 3 -update-

Pe pagina lor oficiala de Facebook, graficianul si clubul Bamboo isi cer scuze oficial fata de domnul Daniel Ilinca iar colaborarea dintre ei s-a incheiat.
Logica reactia din partea lor!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Uneori mizerile firmelor de publicitate ies la suprafata iar situatia intalnita se repeta din ce in ce mai des...

Cum am mai zis, fotografia nu e gratuita si este pacat sa nu acordam credit fotografului mai ales daca cel care utilizeaza fotografia are si benefiicii de pe urma asta. Si mai pacat este daca fotografia furata se utilizeaza pentru un afis al unui club.


18 January, 2012

Tigarile Slim la barbati

Daca ai 1.80 inaltime si constitutie atletica de canapea, atunci tigarile Slim nu sunt pentru tine!
Arati ca un elefant gratios care suge un pai, da un pai dinala de la sucurile Trompy...


14 January, 2012

Brasov noaptea de la Belvedere

Datorita vantului rece si a conditilor meteo nefavorabile, am reusit sa fac doar doua poze de la Belvedere Brasov. Sper ca la urmatoarea iesire nocturna, capturile sa fie mai multe :)




13 January, 2012

Flashmob pentru SMURD?

Serios? Si cam care o sa fie miscarile pentru Flashmob? O resuscitare pe verticala a catorva oameni miscati de campanie?

Nu mai bine s-ar urca ei frumos in tren si ar merge in bucuresti? se intalnesc sau racoleaza inca niste oameni de acolo si o pun de ceva spontan la nivel mai mare? Ah, stai ca n-am bani, n-am timp, e frig si-n plus trenu face multe ore de la Brasov la Bucuresti...

In plus, Like-uri si Share-uri pe Facebook nu o sa aduca 2 centi pentru nimeni si nimic, fie vorba de copii bolnavi, campanii de legalizare a Marijuanei sau, fiind pe subiect, SMURD!


11 January, 2012

Fotografia nu e gratuita!

Asta e pentru departamentele de Marketing care, isi iau pozele de "idei" si "inspiratie" de pe Google!
E pacat ca multi fac asta iar depistarea, urmarirea si interventia in caz de furt sunt adesea imposibile.


09 January, 2012

Poiana Brasov

Pe langa traficul restrictionat, gratarele pe marginea drumului si inzapezirile meltenilor cu Range Rover Sport in zapada, cam asa arata poiana si meleagurile sale in duminica ce a trecut.