31 May, 2011

Radar pe A2 164 km/h

Titlul l-am copiat de la sursa pentru ca inca sunt uimit de comentarii...


soferderomania este prins de radar pe A2 cu viteza de 164 kmh si posteaza clipul pentru a arata ca cei ce filmeaza pentru trafictube mai si gresesc. Merita un plus pentru ca isi asuma riscul comentariilor idioate ce urmeaza (parte din ele).


30 May, 2011

Oricum nu-i bine...

Daca esti a-lister, blogger de succes, ala de-l injura toti, cunoscut in online / offline si pe orice "line" atunci ai o problema majora de care poate nu stiai!


24 May, 2011

23 May, 2011

Dedicare si pasiune pentru cauza

Inca de la intalnirea avuta la Social Media Brasov  am intrat in contact cu initiativa lui RiviOnze si campania Drumul Mingii pe care o promoveaza si la care participa intens.



Multumim Blogger

Multumesc celor de la Blogger pentru serviciul oferit gratuit!

Dar am aprecia daca s-ar remedia problema etichetelor, a comentariilor sterse si restul problemelor de administrare, postare si comentare pe alte bloguri.

Pana una alta sunt in cautare de domeniu hosting si mutare deci casa noua.

Orice sfat este binevenit! ;)

Trecerea de pietoni

Citind articolul lui zoso mi-am dat seama ca la noi spiritul de autoconservare este aproape inexistent sau poate ne-am obisnuit prea mult sa aiba grija altii de noi ca noi avem problemele noastre. 


15 May, 2011

Noaptea muzeelor 2011 - Brasov

Turnul Alb.

Din punctul meu de vedere a fost o initiativa care a reusit sa scoata foarte multa lume din casa. Oameni tineri, batrani, cu mic cu mare. Din pacate ... 

14 May, 2011

Friends Cafe - Brasov

Locul arata foarte bine, designul este modern si bine realizat, preturile sunt decente iar varietatea de cafea (illy!) si bauturi este specifica oricarui local bun din Brasov.

12 May, 2011

blogger 24/7

A fi sau a nu fi blogger 24/7 este intrebarea...

Foarte multi ii au ca idoli pe zoso, arhi, razvan, visurat si altii din 2.0 dar intrebarea este, poti sa faci fata?

09 May, 2011

Osama Compound

Desi inca tot nu sunt convins ca e bin sau ben, unii s-au gandit ca urmatoarea chestie ar fi foarte misto. Iar eu sunt de acord cu un comentariu de pe site, incredibil de imoral dar atat de briliant!



08 May, 2011

Tu ce vrei cu blogul tau?

Asta e intrebarea, stii sau nu stii?

Ieri am avut ocazia sa particip la Workshopul Social Media Brasov, organizat de Nicoleta Bancila la sediul Lord of Lands din Brasov.
Lectia de blogging ne-a fost oferita de nimeni altul decat Vali Petcu a.k.a. zoso.


01 May, 2011

Hypnosis

S-a tinut Festivalul Medieval Brasov - Turnirul Cavalerilor... ocazie in care am avut placerea de a le vedea pe vrajitoare ispitiindu-i pe cavaleri.
Toata aprecierea pentru show!